Alternate Text

Certificeringer

Forbrugere stiller stadigt større krav til sikker og bæredygtig fødevareproduktion. Food Group Denmark lever op til de strengeste certificeringer inde for fødevaresikkerhed og sporbarhed, så du kan levere fødevarer af højeste kvalitet.

Fødevaresikkerhed og kvalitet

Food Group Denmark er højt certificeret

Hos Food Group Denmark arbejder vi kontinuerligt på at leve op til de stigende krav til hygiejne, fødevaresikkerhed og sporbarhed. Derfor er vi stolte af, at Food Group Denmark fabrikken i Grindsted er IFS certificeret. Certificeringen garanterer, at vi lever op til de strengeste krav til håndtering og fremstilling af fødevarer.

Prisen er aldrig overliggeren i vores arbejde. Det er derimod håndværk, kvalitet og en produktion, der også tilgodeser mindre produktioner.

Lars Møller Larsen, ejerleder Food Group Denmark

Vores certificeringer

Hos Food Group Denmark stiller vi store krav til os selv, og vi er certificeret efter de højeste internationale standarder.

IFS Food Certificeret

IFS Food er en international certificering, der vurderer virksomheder ud fra de strengeste krav til fødevaresikkerhed, sporbarhed og hygiejne. 

IFS Food certificeringen sikrer, at du som kunde handler med en professionel og ansvarlig samarbejdspartner.

Økologiske produkter

Food Group Denmark er godkendt til produktion af økologiske produkter.

Økologi stiller store krav til sporbarhed og produktion. Hos Food Group Denmark er vi certificeret til produktion af økologiske produkter inden for detailpakket kød, færdigvarer og pølsemagerivarer.

Dyrevelfærd

Vores produkter er primært danske. Dyrene er født og opvokset i Danmark og forarbejdet på danske slagterier. Vi kan derfor garantere 100% sporbarhed, premium fødevaresikkerhed og en høj produktkvalitet.

Skal vi samarbejde?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for et samarbejde.

Alternate Text