Alternate Text

Eventyret om Slagter Norlyk

I 1959 etablerede slagtermester Jørgen Norlyk en slagterbutik på hovedgaden i Sønder Omme. Butikken hed Slagter Norlyk og var en traditionel slagterbutik. I 1997 overtog Lars Møller slagterbutikken ved et generationsskifte.

Generationsskifte blev startskud til væksteventyr

Kort efter generationsskiftet påbegyndte Lars processen med at udvikle forretningen ved at øge salget til hotel- og restaurationsbranchen. Det skabte vækst, og forretningen voksede snart ud af sine lokaler.

Derfor rykkede virksomheden til Grindsted i 2003 i nye lokaler på Trehøjevej. Forretningen er fortsat vækstet, og der er bygget til på Trehøjevej både i 2009 og 2015.

2009 markerede starten på eventyret med ABC Lavpris-kæden

ABC Lavpris-kædens håndværksslagter

I 2009 startede eventyret med ABC Lavpris-kæden, hvor Slagter Norlyk blev hele supermarkedskædens slagter.

Det tætte samarbejde med ABC Lavpris-kæden er fortsat frem til i dag, hvor vi er totalleverandør af hele kædens ferskkødsoplæg, leverpostej og pølsemagerivarer.

Flere kokke...

I 2014 underskrev Ulla Holst købskontrakten og blev medejer af Slagter Norlyk. Året efter fik Ulla og Lars i øvrigt papir på hinanden. Siden da er flere detailkæder kommet til, og vi har bl.a. haft samarbejde stjernekokken Wassim Hallal, der driver Michelin-restauranten Frederikshøj Kro i Århus. Det gamle ordsprog om at flere kokke fordærver maden, har vi gjort til skamme. 

Nyt navn. Samme gode håndværk.

Siden overtagelsen i 1997 har der været fuld fart på væksten og udviklingen hos Slagter Norlyk. Vi er flere gange vokset ud af vores lokaler, og i 2022 fik Slagter Norlyk en storesøster ved navn Food Group Denmark.

På den måde kan Slagter Norlyk fortsat udfolde sit fulde potentiale som håndværksslagter for ABC Lavpris, sideløbende med at vi udvikler andre spændende områder af vores forretning.    

Skal vi samarbejde?

Skal vi samarbejde?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for et samarbejde.

Alternate Text