Alternate Text

Kød til detailsalg

Food Group Denmark har siden 2009 fremstillet detailpakket fersk kød til de danske supermarkeder. Vi producerer alle de populære varianter af både okse- og svinekød. Derudover tilbyder vi varianter af fjerkræ, lam, mm.

Okse Oksekøb
Gris Grisekød
Diverse Fjerkræ, lam, mm.

Din fleksible samarbejdspartner

Maskinmæssigt kan Food Group Denmark det samme som de helt store - blot i mindre målestok. Vi skiller os ud på ordrestørrelse, hvor vi gerne tager imod relativt små ordrer.

Al produktion ligger på adressen i Grindsted, hvorfor der kan være kort fra tanke til handling. Om det drejer sig om 20 gram mere i bøfferne eller at benytte en bestemt indpakning, så kan vi hurtigt og nemt omstille produktionen.

Bredt sortiment

De populære varianter og efter ønske

Vores sortiment omfatter alle de populære varianter lige fra hakket kød, til strimler, tern, stege og smagfulde bøffer. 

Vi sætter en ære i at kunne levere det, vores kunder efterspørger. Udover en lang række standardvarianter tilbyder vi også produkter med udgangspunkt i kundeønsker.

Tray Sealing, skinpack, vacuumpakning og mange flere

Vi tilbyder alle typer af pakkemetoder. Har du specikke ønsker eller krav til pakningen eller emballagen, så er vi yderst fleksible i vores produktion.

Færdigretter

Søger du en samarbejdspartner inden for færdigretter? Food Group Denmark har en stærk kultur omkring færdigretter, og vi kan være med fra produktudvikling til levering i butikkerne.

Pølsemageri

Med udgangspunkt i traditionsrige opskrifter, råvarer af premium kvalitet samt en ydmyghed for faget, fremstiller vi produkter efter specifikke kundeønsker - både i stor og lille skala.

Skal vi samarbejde?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om vores produkter eller mulighed for private label.

Alternate Text