Alternate Text

Vores brands

Food Group Denmark er en professionel, landsdækkende leverandør af fersk kød, færdigretter og pølsemagerivarer. Virksomheden startede som Slagter Norlyk på hovedgaden i Sønder Omme, og gennem alle årene er det primære fokus forblevet på godt håndværk og kvalitet.

Dansk håndværksslagter

Vi fremstiller fødevarer under brands som Slagter Norlyk, Det Ægte Køkken, Slagter Larsen og vores kunders private labels.

Vi har stor erfaring med idéudvikling, produktion og pakning af kød til detailhandel, og vi har med succes opbygget vores egne brands siden 1997. Læs mere om vores fire brands herunder og bliv klogere på vores arbejde med stolte traditioner og solidt håndværk.

Historien om den lille slagterforretning

Slagter Norlyk

Slagter Norlyk er hele ABC Lavpris-kædens slagter. Fælles for alle produkter er et højt fokus på dansk kød og stolt håndværk.

Slagter Larsen

Slagter Larsen tilbyder engrossalg af fersk kød, færdigretter, pølser og pålæg. Det er et brand, som vi udvikler og fornyer.

Private labels

Vi udvikler produkter i samarbejde med vores kunder. Med udgangspunkt i specifikke kundeønsker, skaber vi nye produkter, der møder dine kunders ønsker.

Det Ægte Køkken

Det Ægte Køkken er færdigretter til detailsalg. Her er både fokus på traditionelle danske retter og nye bæredygtige alternativer.

Har du en ny idé til et produkt?

Vi kan hjælpe dig i alle trin fra udvikling til levering.

Kontakt os allerede i dag
Alternate Text