Alternate Text

Food Group Denmark

Slagter Norlyk er vokset stødt siden Lars overtog den lille slagterbutik i 1997. Nu får Slagter Norlyk en storesøster ved navn Food Group Denmark.

Navnet er nyt. Håndværket er stadig det samme.

Det hele startede med en traditionel slagterbutik i hovedgaden i Sønder Omme. I dag er Food Group Denmark en landsdækkende leverandør af fersk detailpakket kød, færdigvarer og pølsemagerivarer, hvor det primære fokus fortsat er på håndværk og kvalitet.

Derfor skal du samarbejde med Food Group Denmark

Foodgroup Ikoner Fleksibilitet
Foodgroup Ikoner 2 Højt certificeret
Foodgroup Ikoner 3 Tætte relationer

Fleksibilitet

Vi kan hurtigt ændre i produktionen

Hos Food Group Denmark producerer vi alt på fabrikken på Trehøjevej i Grindsted. Det gør os i stand til hurtigt at omstille produktionen.

Som udgangspunkt arbejder vi ud fra devisen om, at der ikke er noget, som vi ikke kan lave. Det gælder bare om at spørge. 

Skal vi samarbejde?

Højt certificeret

Din garanti for fødevaresikkerhed og kvalitet

Food Group Denmark tilstræber altid at leve op til forbrugernes stigende krav til fødevaresikkerhed, hygiejne og sporbarhed.

Derfor er vi stolte af, at have modtaget IFS Food certificeringen samt at være økologicertificeret ifølge ISO 22000 standarden.

Se vores certificeringer

Tætte relationer

I et samarbejde er nøgleordet dialog

Hos Food Group Denmark holder vi ord. Vi overholder vores aftaler, og vi står 100% inde for kvaliteten. Det er afgørende for os, at du kan regne med os som samarbejdspartner. Derfor lægger vi stor vægt på tæt dialog og kontakt.

Alternate Text