Alternate Text

Slagter Norlyk

Slagter Norlyk er ABC Lavpris-kædens håndværksslagter. Hver morgen forlader lastbiler Food Group Denmarks produktion i Grindsted med fersk kød til alle landets ABC Lavpris-butikker.

Et tæt samarbejde om udvikling og kvalitet

Det fælles ståsted i samarbejdet mellem ABC Lavpris-kæden og Slagter Norlyk er nære relationer og tillid, som er opbygget over mange år. Vi tror på, at tæt dialog og sparring gør en forskel for de produkter vi fremstiller. Derfor betyder den personlige betjening og direkte kontakt meget i vores samarbejde med kunder.

100% dansk svinekød

Højere dyrevelfærd og frisk kød af premium kvalitet

Slagter Norlyk anvender udelukkende svinekød fra danske dyr. Dansk svinekød er kød i verdensklasse og den korte dyretransport højner dyrevelfærden og gavner kødets kvalitet.

 

Oksekød fra dansk ungkvæg

Fokus på mørhed og kvalitet

Slagter Norlyk anvender primært oksekød fra dansk ungkvæg. Ungkvæg er dyr, der slagtes, når de er mellem 12 og 24 måneder gamle. Den lave alder sikrer kødets mørhed og kvalitet.

Oksekødet kommer primært fra danske landbrug. Derudover indkøbes udenlandsk kød, hvor vi udvælger de bedste stykker oksekød. Vores faglige erfaring og IFS Food Certificering sikrer, at kødet lever op til de strengeste regler for fødevaresikkerhed og hygiejne.

Skal vi samarbejde?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for et samarbejde.

Alternate Text