Alternate Text

Vores produkter

Traditionelt slagterhåndværk

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Hos Food group Denmark står vi altid inde for kvaliteten af vores produkter. Alle vores leverandører er nøje udvalgt, og vi arbejder primært med danske leverandører.

Vi udbener, udskærer og modner selv langt de fleste udskæringer, da hemmeligheden bag et godt stykke kød, ligger i omhyggelighed gennem hele processen.

Dansk kød er kød i verdensklasse

De danske forbrugere efterspørger i stigende grad produkter, der er produceret i Danmark og lavet af danske råvarer. Hos Food Group Denmark er langt størstedelen af vores kød fra danske opdræt. Det sikrer en høj fødevaresikkerhed og kvalitet samt at kødet er 100% sporbart.

Vi vælger udenlandsk kød, hvor det gavner et produkts kvalitet og smag. I disse tilfælde sikrer vores håndværksmæssige ekspertise og IFS Food certificering, at vi lever op til alle krav til omhyggelighed, sporbarhed og kvalitet gennem hele processen.

Okse Oksekød
Gris Grisekød
Diverse Fjerkræ, lam, mm.

Udforsk vores produkter

Detailpak

Siden 2009 har vi fremstillet detailpakket kød. Uanset scenariet har vi kompetencerne til at udvikle, fremstille og distribuere de varianter af fersk kød, som dine forbrugere ønsker af dit brand.

Færdigretter

Søger du en samarbejdspartner inden for færdigretter? Food Group Denmark har en stærk kultur omkring færdigretter, og vi kan være med fra produktudvikling til levering i butikkerne.

Pølsemageri

Med udgangspunkt i traditionsrige opskrifter, råvarer af premium kvalitet samt en ydmyghed for faget, fremstiller vi produkter efter specifikke kundeønsker - både i stor og lille skala.

Rent maskinmæssigt kan Food Group Denmark det samme som de helt store, men bare i meget mindre målestok. Det betyder så også, at vi tager imod relativt små ordrer.

Ulla Holst Møller, ejerleder Food Group Denmark

Skal vi samarbejde?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for et samarbejde.

Alternate Text